Grøn karry og kylling i kokosmælk

Denne her ret er rigtig nem at variere. Du kan både udskifte typen af karrypasta fx med rød-, gul- eller panang-karrypasta. Men du kan også varriere styrken ved at komme mere eller mindre end de tre spsk. karrypasta i retten. Grøntsagerne i retten kan udskiftes alt efter humør, tid og pengepung. Her er retten, som jeg lavede den.

Grøn karry-wok med kokosmælk og kylling:

250 g kylling eller kalkun i tern
1 dåse kokosmælk
1 pose wok grønt, eller fx broccoli og thai-auberginer ca. 400 g
3 spsk grøn karry-pasta. Vælg din egen favorit karry-pasta
Solsikkeolie

  • Kødet brunes i lidt olie og tages derefter op.
  • Karryen svitses i lidt olie i 1 min. Kokosmælken tilsættes, sammen med kødet. Lad det koge op i et par minutter. Derefter tilsættes grøntsager, det hele skal have lov at koge op igen, men grøntsagerne skal have lidt bid.

Der kan tilsættes fiskesovs, palmesukker, thaibasilikum, limeblade og ekstra chili efter smag og behag. Server med ris til.

Advertisements

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s