Bananmuffins med chokolade

Opskriften har jeg fra Arla. Der er kanel i dejen, hvilket giver en ekstra krydret smag, som adskiller denne her opskrift fra andre banankager. De holder sig godt i flere dage.

Bananmuffins med chokolade ca. 12 stk:

2 æg
150 g sukker
1 tsk vaniljesukker
200 g hvedemel
2 tsk bagepulver
2 tsk stødt kanel
125 g smør
2 modne bananer
100 g god mørk chokolade

  • Æg, sukker og vaniljesukker piskes skummende.
  • Smelt smørret, afkøl det lidt og rør smørret sammen med mel og bagpulver i æggemassen.
  • Mos bananerne og vend dem sammen med den grofthakket chokolade i dejen.
  • Fyld muffinsformene ca. 2/3 op med dejen.
  • Bages i ca. 15-20 minutter ved 200 grader.

Advertisements

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s