Æggekage med bacon

Æggekage er en dejlig nem ret. Den kan bruges både til frokost og til en let aftensmad. Hvor mange personer opskriften er til, afhænger af hvor sulten du/I er.

Æggekage til ca. 2 pers:
6 æg
1 dl mælk eller fx 6% cremefraiche
Salt og peber
6 skiver sprødstegt bacon
Rugbrød, ca. 4 skiver
Purløg
Tomat

  • Æg piskes sammen med mælk og æggekagen laves enten på panden, eller i ovnen ved 200 grader. Fordelen ved at bruges ovnen til æggekagen er, at baconen også laves i ovnen.
    Pynt med purløg og tomat efter ønske.
    Jeg er ikke så vild med tomat til æggekage, så jeg sprang over denne gang.
Advertisements

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s