Spaghetti Carbonara – Hoboken style

Opskriften til denne version af Spaghetti Carbonara har jeg fundet en dag, jeg så Kitchen Boss på TLC. Buddy Valastro siger utallige gange “Hoboken style” i sine programmer. Derfor er denne version naturligvis Hobokenstyle!
Der findes virkelig mange forskellige opskrifter på Spaghetti Carbonara, men for mig føles opskriften mere “rigtig” når den bliver lavet uden fløde. Selvom retten er rimelig simpel, har jeg på mere end et par restauranter fået klumpede, sjaskede udgaver af denne ret. Men denne her opskrift viste sig at være lige i øjet for mig.

Spaghetti Carbonara:

300 g spaghetti
3 æg, pasteuriserede
2 dl revet parmesanost
2 pakker bacon i skiver, klippet i stykker
2 fed hvidløg
Salt og rigeligt peber

  • Spaghettien koges i rigeligt vand. Æggene piskes sammen med parmesanosten, salt og rigeligt peber.
  • Imens steges baconen til den er sprød og gylden. Hvis baconen har afgivet meget fedtstof, fjernes fedtstoffet, så der er 2 spsk. tilbage. Hvidløget presses og steger med de sidste par minutter.
  • Vend spaghettien sammen med baconblandingen, og tilsæt æggeblandingen i en skål, eller i gryden, efter at den er kølet noget af. Det er vigtigt, at æggene ikke kommer i ved for høj varme, da det vil give røræg.
Advertisements

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s