Æggesalat

Når det er forår, og alt det grønne kommer frem, får jeg altid lyst til karse. Og hvad passer bedre til karse end æggesalat?
Jeg brugte min hjemmerørte mayonnaise til æggesalaten. Det kan klart anbefales!

Æggesalat:

5 æg, hårdkogte og i tern
1 stor spsk mayonnaise, gerne hjemmelavet
1 stor spsk creme fraiche 18 %
½ tsk karry
Salt og peber
Karse

  • Alt pånær æggene røres sammen og smages til.
  • Tilsæt æggene og smag igen til. Pynt med karse.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s