Butterdejsstang

Butterdejsstangen her er god som en frokostret eller måske som en forret. Den kan laves med flere forskellige slags fyld, men en grundregel er, at fyldet ikke skal være for vådt, eller afgive for meget væde under bagningen. Jeg kunne godt forestille mig en variant med skinke og flødeost ville være god. Det bliver ikke sidste gang, at jeg laver en butterdejsstang, og indholdet vil jeg eksperimentere videre med.

Butterdejsstang:

1 rulle færdig butterdej

Fyld:
400 g champignon
1 bundt purløg
En lille klat smør
1 spsk cremefraiche
2 tsk Dijonsennep
Salt og peber

  • Champignonerne renses og skæres i skiver. De steges på panden med smørret, til de er gyldne. Derefter vendes champignonerne med hakket purløg, cremefraiche og sennep. Smag til med salt og peber.
  • Butterdejen rulles ud. Fyldes lægges som en stribe i midten, og butterdejen foldes om.
  • Bages ved 200 grader i ca. 20 minutter til den er hævet og gylden.
Advertisements

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s