Stuffed Mushrooms

Som opskriften antyder, er det her en amerikansk opskrift, jeg har fundet på nettet hos Taste of home. Taste of home er en hjemmeside fyldt med opskrifter, som enhver god amerikansk husmoder bør kende. Deres appitizer-sektion er enorm, og det virker som om de amerikanske husmodre nærmest dagligt arrangerer et dinnerparty.
De fyldte champignon var rigtig nemme at lave og gode som en lille hapser. Jeg ændrede lidt i opskriften, men det var kun små-justeringer.

Stuffed Mushrooms ca. 30 stk.:

30 champignon, gerne lidt store
150 g bacon i skiver, finthakket
1 rød peberfrugt, finthakket
1 lille løg, finthakket
1 fed hvidløg
100 g revet ost
salt og peber

  • Rens champignonerne, skær stilkene af og hak dem fint. Sæt champignon-hovederne på en bageplade med bunden opad.
  • På en varm pande steges de finthakkede champignonstilke, bacon, peberfrugt og løg indtil væden er fordampet og baconen er sprød. Pres hvidløget og tilsæt. Steg i 1 minut mere.
  • Fordel blandingen i champignonhovederne og top med osten.
  • Bag champinonerne ved 200 grader i 15-20 minutter. Server varme.

Billedet ovenover er taget lige inden champignonerne kom i ovnen. Næste gang vil jeg prøve at finde nogle lidt større champignoner, de vil bedre kunne rumme fyldet. Men tilgengæld kunne de små champignon spises i en mundfuld.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s