Salat til foråret

Dagens indlæg er en ekstra simpel opskrift. Det var simpelthen for varmt til at jeg ville kaste mig over kødgryderne. Vi var heller ikke specielt sultne, så det blev til en salat og lidt brød til. Kød behøver vi jo heller ikke hver dag. Jeg lavede en helt almindelig olie/eddike-dressing til. Men den kan godt undværes.

Salat i en forårs-udgave, 2 pers.:

½ iceberg salathoved, i strimler
5 forårsløg, i skiver
4 tomater, i både
1 avocado, i tern
8 radiser, i skiver
1 spsk hvidvinseddike med estragon
4 spsk koldpresset rapsolie

  • Alle grøntsagerne rengøres, snittes og blandes sammen i en stor skål.
  • Rør hvidvinseddiken sammen med olien og server til salaten.
Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s