Asparges med blødkogt æg

Jeg er ret vild med asparges. Så når sæsonen starter, har jeg altid mange gode ideer til opskrifter med asparges. Denne her ret hører til i den super nemme katagori, og den tager ikke mere end 10 minutter at lave.

Asparges med blødkogt æg, 1 pers:

6 grønne asparges
1 skive toastbrød
1 æg
1 spsk friskrevet parmesan
salt og peber

  • Rist toastskiven hårdt og skær i firkanter.
  • Rengør aspargesene og knæk den nederste hårde ende af. Kog aspargesene i ca. 2 minutter, de skal stadig have lidt bid.
  • Kog ægget i ca. 5 minutter, så hviden har sat sig, men blommen stadig er flydende. Pil forsigtigt ægget
  • Anret aspargesene på en tallerken. Drys “croutonerne” over. Placer ægget oven på, drys med parmesan og lidt salt og peber.
Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s