Sprøde canapé-ruller

Jeg kan rigtig godt lige små “hapsere”. Så forleden lavede jeg de her til frokost. De vil passe rigtig godt som en lille appetizer, eller som en del af en buffet. De er ufattelig nemme at lave, og der er mange variationsmuligheder.
Det er svært at sige præcis, hvor mange personer opskriften rækker til. Hvis det er meningen, at folk kun skal have en eller to per mand, så rækker denne her portion til 8-10 personer. Canapeerne kan laves tykkere, eller med mere fyld.
Rullerne kan laves et par timer i forvejen. Men vent med at skære ud og anrette til i sidste øjeblik.

Canapé-ruller på agurk:

1 agurk
2 tortilla-pandekager
2 spsk pikant smørreost
6 skiver lufttørret skinke
1 rød peberfrugt
6 salatblade

  • Smør pikatosten ud på de to tortillaer. Læg 3 skiver skinke og 3 salatblade på hver tortilla i et tyndt lag.
  • Skær den røde peberfrugt i tynde strimler og fordel dem på tortillaerne.
  • Rul tortillaerne sammen og læg dem med samlingen nedad. Sørg for at pikatosten nærmest limer rullerne sammen.
  • Skær hver rulle i 10 skiver. Mine endeskiver blev ikke så flotte, så dem spiste jeg med det samme!
  • Skær agurken i 20 skiver, på hver 2-3 mm. Placer en rulle oven på hver agurkskive og anret på et fad.
Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s