Bacon og broccoli i cremet pastasovs

Kombinationen af bacon og broccoli er blevet en klassiker i mit køkken. Det her er en af de nemmeste pasta-retter jeg laver. Den falder ikke ligefrem i katagorien “sund”, men de gør de færreste retter med både bacon og fløde. Jeg synes nu alligevel at det, er det hele værd.

Pastasovs med fløde, bacon og broccoli, 3 pers.:

150-200 g bacon
½ broccoli hoved i buketter
2 dl madlavningfløde
½ bouillonterning, grøntsagsbouillon eller klar-bouillon
Salt og peber
300 g pasta

  • Pastaen koges i rigeligt vand.
  • Imens steges baconen i en lille gryde til den er gylden og sprød. Tag baconen op og dræn fedtet fra.
  • Kom baconen tilbage i gryden og tilsæt fløden. Lad fløden kog ind imens der omrøres. Tilsæt bouillonterningen og derefter broccoli. Lad det koge i yderligere to minutter. Smag til med salt og peber
  • Hæld vandet fra pastaen og overhæld pastaen med flødesovsen. Rør rundt så sovsen fordeles jævnt.
Advertisements

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s