Skinke og champignonmuffins fra Hummingbird Bakery

Jeg synes, at madmuffins er rigtig praktiske at have med på madpakken. De kan også tages med på skovtur, eller spises som en hurtig morgenmad.
De her muffins er med skinke, champignon og ost, og er igen en opskrift fra The Hummning Bird Bakery kogebogen. Jeg må sige, at det er endnu en opskrift fra den kogebog, som jeg varmt kan anbefale.

Anders var dog noget skuffet, da han satte tænderne i dem. Han så dem stå  og se dejlige ud, imens de var til afkøling. Så han snuppede en muffin. Men han blev meget skuffet, da det gik op for ham, at det ikke var chokolademuffins, som han troede.  Han kunne ikke rigtig komme sig over skuffelsen, så de fik ret lave point fra ham. Sådan kan det jo gå, når forventningerne ikke er justerede.

Muffins med skinke og champignon. 12 stk.:

50 g smør
½ løg, finthakket
75 g champignon, finthakkede
350 g hvedemel
2½ tsk bagepulver
250 g cheddar, revet
2,25 dl sødmælk
1 æg
75 g røget skinke, finthakket
Salt og peber

  • Smelt smørret i en gryde, og steg løg og champignon møre deri. Krydder med salt og peber, og lad køle lidt af.
  • Kom mel, bagepulver og ost i skål. Tilsæt mælk og æg, og pisk med en elpisker til dejen er ensartet.
  • Rør skinke, løg og champignon i dejen, så det bliver jævnt fordelt.
  • Kom papirmuffinsforme i en muffinsplade, og fordel dejen i papirforme.
  • Bag muffinsne ved 170 grader i 30 minutter. De skal være mørkgyldne og gennembagte.
  • Lad muffinsne afkøle lidt inden de vendes ud af formen, så de kan afkøle helt.
Advertisements

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s