Majssalsa

Majssalsa er rigtig godt tilbehør til grillmad og retter i den genrer. Den er saftig i sig selv, så den kan gøre saucer unødvendige. Majssalsaen bliver allerbedst, hvis der bruges rigtig modne tomater.
I Danmark regner vi mest en salsa for den slags, der kommer fra et lille glas og som serveres til nachos. Men betegnelsen salsa dækker altså over ret forskellige slags tilbehør. Og inspireret af diverse amerikanske mad-blade, fik denne her ret navnet majssalsa.

Majssalsa. 2 pers.:

140 g majs
1 avocado
5-6 modne tomater
1 rødløg
1 tsk citronsaft

  • Hak rødløget fint. Skær tomaterne og avocadoen i fine tern. Bland alle ingredienserne sammen og smag til med lidt citronsaft.
Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s