Fyldt kyllingebryst med herbes de provence-kartofler

Fyldt kyllingebryst er sådan en nem ret at variere. Jeg brugte neutral flødeost og frisk basilikum, det er altid en god kombination med parmaskinke. Men fyldet kunne sagtens have været en anden slags ost og andre krydderier. Til at vikle omkring kylligebrystet, kan det være bacon, eller en anden type skinke der vikles omkring. Kartoflerne jeg lavede til er også virkelig nemme at lave, og du kan bruge den slags kryderri, du allerbedst kan lide. Det smarte ved at lave de er to ting sammen er, at de begge kan passe sig selv i ovnen, og de skal ca. have lige lang tid. Det vil passe fint med lidt salat eller dampede grøntsager til retten.

Fyldt kyllingebryst med friskost, basilikum og parmaskinke, 2 pers.:

2 kyllingebryster
2 spsk basilikum blade, hakkede
2 spsk friskost, naturel
4-6 skiver parmaskinke.

    • Skær en dyb lomme ind i hver af kyllingebrysterne. Smør dem med friskosten og drys basilikummen over. Luk lommen og vikkel parmaskinken omkring, så den holder lommen lukket.
    • Læg kyllingebysterne i et lille fad og stil dem i oven ved 200 grader i 20-30 minutter. Hvor lang tid kyllingen skal have, afhænger af hvor tyk kødstykket er.

Herbes de provence kartofler, 2 pers.:

500 g kartofler
2 spsk olivenolie
1 spsk herbes de provence-krydderi
Salt og peber

  • Kartoflerne vaskes og skrubbes grundigt. Skære den derefter i både.
  • Kom kartoflerne i en frysepose sammen med resten af ingredienserne. Vend godt rundt.
  • Hæld kartoflerne ud i en bradepande og giv dem 20-30 minutter ved 200 grader.
Advertisements

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s