Store cookies med chokolade og hasselnødder

Store sprøde cookies med hasselnødder og chokolade. Det var lige hvad jeg havde lyst til, og de her ramte i den grad plet.
Cookies er næsten altid nemme at bage, og denne her opskrift indeholdte ting jeg i forvejen havde i køkkenskabene. Det blev til den del cookies, men hvor mange det bliver til, afhænger af hvor store dej-klumper du laver. De kan sagtens holde sig i et par dage, men bliver lidt bløde på 3. dagen.
Opskriften er fundet her. Jeg ændrede ikke det store i opskriften.

Cookies med chokolade og hasselnødder. ca. 20 stk.:

150 g blødt smør
120 g sukker
100 g brun farin
200 g mel
130 g hakkede hasselnødder
130 g hakket mørk chokolade
1 æg
1 tsk vaniljesukker
1/2 tsk natron

  • Pisk smørret sammen med sukker, æg og farrin.
  • De øvrig ingredienser tilsættes og dejen røres godt sammen.
  • Læg små dejklatter, eller kugler, på en bageplade med bagepapir. Hold god afstand, da de flyder ud under bagningen.
  • Bag cookiesne ved 175 grader i 12 minutter. Hold øje med ovenen, de bliver hurtigt gyldne.
  • Lad dem køle af på en bagerist. Når de er kolde blive de helt sprøde.
Advertisements

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s