Hindbærmuffins med hvid chokolade

Denne her “grunddej” bruger jeg rigtig tit til muffins. Det er basen fra banan- og chokolademuffins. Den bliver lidt sprød på toppen, og det synes jeg passer rigtig godt sammen med den bløde kage. Her har jeg lavet muffins med hindbær og hvid chokolade, men fyldet kan nemt udskiftes med en anden slags, og mængden af fyld kan også tilpasses efter lyst.

Muffins 12 stk:

2 æg
150 g sukker
1 tsk vaniljesukker
200 g hvedemel
2 tsk bagepulver
125 g smør
2 håndfulde frosne hindbær
100g hvid chokolade

  • Æg, sukker og vaniljesukker piskes skummende.
  • Smelt smørret, afkøl det lidt og rør smørret sammen med mel og bagpulver i æggemassen.
  • Vend hindbær og grofthakket hvid chokolade i dejen.
  • Fyld muffinsformene ca. 2/3 op med dejen.
  • Bages i ca. 15-20 minutter ved 200 grader.
Advertisements

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s