Frikadeller

Helt almindelige danske frikadeller! Stegt på panden. Selvom det af og til sker, at jeg laver frikadeller i ovnen. Det er en stor portion, så der er mad til to dage, eller ekstra til fryseren.

Frikadeller til to dage:

800 g hakket kalv og flæsk
3 æg
1,5 dl mælk
1 stort løg
2 spsk. flydende bouillon
1,5 dl rasp eller havregryn
Salt og peber

  • Det hele røres godt sammen, hvis farsen er for flydende tilsættes mere rasp. Farsen skulle eftersigende have godt af at stå og hvile 30 minutter i køleskabet for at “samle sig”. Så det gør jeg, hvis jeg har tid til det.
  • Farsen formes til frikadeller ved hjælp af en ske og steges på panden. Husk at de skal være gennemstegte.
Advertisements

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s