Stuvet spidskål

Stuvet spidskål med frikadeller og nye kartofler. God gammeldags mad! Men det smager jo godt. Jeg brugte spidskål istedet for den traditionelle hvidkål. Jeg holder rigtig meget af hvidkål, men nogle gange er det rart at prøve noget nyt. Hvidkålen er grovere i strukturen, og smager mere af kål. Stuvet spidskål har en mere delikat og diskret smag, godt til dem, som ikke er så vilde med “kål-smagen”.

Stuvet spidskål:

1 spidskålshoved
2,5 dl madlavningsfløde, eller piskefløde hvis det er det du har lyst til
salt, peber og muskatnød

  • Spidskålshovedet hakkes i grove strimler/stykker og koges i 2 min i letsaltet vand. Derefter dryppes spidskålen god af.
  • Fløden koges ind sammen med salt, peber og muskatnød. Fløden skal tykne og mængden skal reduceres til ca. det halve. Smag flødesovsen til og vend spidskålen i. Varm igennem og server.
Advertisements

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s