Mozzarella-salat

Det er blevet den tid på året hvor tomaterne smager allerbedst. Efter en lille tur til Italien var det nærliggende at lave en mozzarella-salat. Den minder meget om feta-salaten, men smagen er nu alligevel helt anderledes.
Mozzarella, basilikum og tomat er en klassisk smagskombination fra det italienske køkken. Jeg tilføjede lidt agurk for at give et ekstra sprødt og friskt pift.
Salaten kan spises som en frokost-ret i sig selv, evt. med lidt brød til. Eller den kan bruges som tilbehør til aftensmaden.

Mozzarellasalat:

6 blommetomater
½ agurk
1 kugle frisk mozzarella
Basilikumblade, ca. 20 stk
1 spsk. god olivenolie
Salt og peber

  • Skær tomaterne i både og skær agurken i tern. Riv mozzarella-kuglen i mindre stykker og kom det i en skål
  • Tilsæt basilikumbladene og dryp lidt god olivenolie over. Krydder med salt og peber, og vend godt rundt.
  • Server med det samme.
Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s