Tærte med hamburgerryg, broccoli og hytteost

Tærte er en dejlig måde at bruge rester af grøntsager og kød på. Jeg havde en rest af hamburgerryg som skulle bruges, og broccoli er altid godt i mad-tærter. Derfor blev det en hamburgerryg og broccoli-tærte.
Hvis der skulle være et stykke tilbage af tærten, kan det sagtens gemmes til dagen efter og komme med på madpakken.
Jeg havde ikke tid til at lave en tærtebund selv, selvom det hverken er svært eller tidskrævende. Så jeg “snød” og brugte en færdig tærtedej fra supermarkedet.

Tærte med hamburgerryg, broccoli og hytteost, 4.pers:

1 rulle tærtedej
1 broccolihoved delt i små buketter
200 g hamburgerryg i tern
5 æg
100 hytteost
Salt og peber
Muskatnød

  • Dejen kommes i fadet og hamburgerryg og broccoli fordeles over.
  • Æggene piskes sammen med hytteosten. Hvis du synes æggeblandingen er for tyk, kan du tilsætte lidt mælk. Krydder med salt, peber og lidt friskrevet muskatnød.
  • Hæld æggeblanden over fyldet. Hytteosten vil lægge sig øverst, hvis den ikke er pisket i småstykker.
  • Bag tærten ved 200 grader i ca. 40 minutter. Det er vigtigt at æggemassen er stivnet helt.
Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s