Asiatisk salat med kylling og bønnespirer – gæsteindlæg

Jeg har lavet denne salat flere gange til gæster, og det har altid været en stor succes. Det ser flot ud at servere i hjertesalatbladene, og den kan både fungere som en forret, sidedish eller en lækker hapser til drinks. Salaten er asiatisk/indonesisk inspireret, og alt efter hvor stærk og salt man vil have den, kan man selvfølgelig tilpasse ift. chili- og soyamængden.

Salat med kylling, bønnespirer og jordnødder

400 g kyllingebryst, skåret i små stykker
4-5 små hjertesalathoveder
150 g jordnødder
2 spsk olie
2 bunt forårsløg
2 røde chilier
2 spsk soyasouce
1 spsk lys riseddike
1 pakke bønnespirer

  • Rens hjertesalaten og del bladene op, så du kan bruge dem som skåle. Rens også forårsløgene og skær dem i ringe.
  • Skær kyllingebrysterne i små stykker, og steg kyllingekødet i olie.
  • Når de små kyllingestykker er ved at være gennemstegt, tilsættes chili, soya, riseddike, forårsløg, jordnødder og bønnespirer på panden, og det steges kort sammen med kyllingestykkerne.
  • Anret kyllingen med bønnespirer, jordnødder og forårsløg i hjertesalatbladene.

Advertisements

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s