Den bedste hønsesalat

Den meget pralende overskrift bunder egentlig bare i, at denne her hønsesalat er den bedste, jeg har lavet til dato. Saftig og cremet, men stadig sprød og fuld af smag.
En frokost er bare lidt mere lækker med sådan en hjemmelavet hønsesalat.

Hønsesalat:

2 kogte kylligebryster. Eller en rest fra dagen i forvejen
1½ spsk creme fraiche 9 %
1½ spsk mayonnaise
2 fint hakkede cherrytomater
1 tsk dijon sennep
1 spsk finthakkede krydderurter, fx persille og purløg
Salt og peber
4 skiver bacon

  • Baconen steges til den er sprød og gylden, evt .i ovnen. Baconen deles i mindre stykker.
  • Cremefraichen røres sammen med mayonnaisen.
  • Smag til med sennep, salt og peber.
  • Tilsæt så krydderurterne og tomaten.
  • Skær kyllingen i mindre tern og vend det hele sammen.
  • Server toppet med bacon.
Advertisements

2 thoughts on “Den bedste hønsesalat

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s