Grønne bønner med hvidløg

Nogle gange er det tilbehøret, der lige sætter prikken over i’et på aftensmaden. Sådan et prik kan sættes ved hjælp af de her bønner.
Vi fik dem sammen med almindelige hakkebøffer og kogte kartofler.
Hvis du ikke har hvidløgssmør på lager eller har mod på at lave det, så kan du skifte det ud med en tilsvarende mængde smør og et lille presset fed hvidløg.

Hvidløgsstegte grønne bønner 2 pers.:

1 spsk hvidløgssmør
1 spsk vand
2 håndfulde grønne bønner. Optøede eller friske.
Stegepanden fra det stegte kød.
Salt og peber

  • Starte med at hælde evt. overskydende fedtstof væk fra panden. Lad de brunede dele blive tilbage.
  • Sæt panden på varmen igen og tilsæt vandet, så det lige koger op.
  • Tilsæt derefter straks bønnerne. Sauter dem i 2 minutter eller til de er møre, men stadig har lidt bid.
  • Tilsæt hvidløgssmørret til panden og vend godt rundt.
  • Smag til med salt og peber
Advertisements

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s