Kold kartoffelsalat med blomkål, radiser og krydderurtedressing

De nye kartofler smager rigtig godt i katoffelsalat, og selvom det nu er blevet efterår, så kan denne her kartoffelsalat sende tankerne tilbage til sommeren.
Denne her udgave er dejlig sprød, fordi der både er radiser og blomkål i. Du kan bruge lige de krydderurter, du synes smager bedst, eller dem, som lige er ved hånden. Opskriften er nok til ca. 3 personer. Men den rækker langt, hvis der serveres flere ting sammen med, fx. både kød og brød.

Kold kartoffelsalat med blomkål, radisser og krydderurtedressing:

250 g kogte pillede kartofler
1/4 blomkålshoved
6-10 radiser
1 dl cremefraiche 9 %
½ rødløg, finthakket
2 spsk krydderurter, finthakket. fx pruløg, persille og dild
salt og peber

  • Start med at røre dressingen sammen af cremefraiche, løg, krydderurter, salt og peber.
  • Kartoflerne skæres i tern og kommes i en mellemstor skål.
  • Blomkålen deles i mindre buketter, og radiserne skæres i skiver.
  • Det hele røres sammen med dressingen. Det er ikke sikkert at hele dressingen skal bruges.
  • Slut af med at smage kartoffelsalaten til med salt og peber.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s