Hvid tortilla-pizza med rød peberfrugt, bacon og avocado

Nem aftensmad til 1 person. Rød peberfrugt passer utrolig godt sammen med bacon og avocado. Fyldet kan udskiftes efter hvad du har lyst til. Men fyldet må endelig ikke være for vådt, så bliver bunden ikke sprød. Baconen er for-tilberedet i microbølgeovnen. Det gør, at baconen bliver sprød, trods den korte tilberedningstid.

Hvid Tortilla-pizza med rød peberfrugt, bacon og avocado:

1 tortilla-pandekage
1 spsk cremefraiche 9%
1 håndfuld revet emmentaler
2 skiver bacon
½ rød peberfrugt i små tern
½ avocado
Salt og peber

  • Læg de to skiver bacon på en tallerken med 2 skiver køkkenrulle. Tilbered baconen i 1-2 minutter i mikrobølgeovnen ved fuld styrke.
  • Tortillapandekagen smøres med cremefraichen. Osten drysses over.
  • Fordel peberfrugt-ternene over og klip baconen i mindre strimler, som også fordeles på pizzaen.
  • Giv et drys salt og peber.
  • Bag tortillaen ved 220 grader i 5-6 minutter til osten er smeltet og kanten er blevet gylden.
  • Med en teske fordeles stykker af avocado over den varme tortilla-pizza. Server med det samme.
Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s