Cremet broccoli og champignon

Denne her ret er, endnu engang, opstået ud af, hvad der nu lige var i køleskabet, og så er det en god måde at få lavet lidt grønt tilbehør på. Den vil passe fint sammen med eksempelvis en hakkebøf eller kylling, og lidt kartofler. Grøntsagerne kan udskiftes efter, hvilke rester der er i køleskabet, som skal bruges op. Hvis du ikke lige har madlavningsfløde i køleskabet, så kan du også lave en mælkesovs, der bliver jævnet med lidt maizena. Det er nærmest en grøntsagsstuvning, men med mindre sovs, og grøntsagerne er ikke så “udkogte”.

Cremet broccoli og champignon 2 pers.:

½ broccolihoved, delt i buketter
200 g champignon, renset og skåret i kvarte
1 løg, fint hakket
Lidt olie eller smør til stegning
1-2 dl madlavningsfløde
Evt lidt flydende grøntsags bouillon
Salt og peber

  • Start med at stege løget i olien.
  • Champignon tilsættes, og når de er bløde og har smidt det meste af deres væske tilsættes broccolien og fløden.
  • Lad fløden koge lidt ind. Det tager ca. 3-5 minutter.
  • Når broccolien også er blød, men stadig har bid smages retten til med salt, peber og evt. lidt flydende bouillon.
Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s