Pasta med blomkål, bacon og porre

Det er ved at være tid til vintergrøntsagerne. Og blomkål er en af mine ynglings vintergrøntsager. Blomkål skal helst ikke koges totalt ud, men her hvor den bliver dampet, og stadig har bid, der smager den fantastisk.

Pasta med blomkål, bacon og porre, 2 pers.:

300 g pasta
2 store håndfulde blomkål i små buketter
150 g bacon
1 porre i skiver
0,5 dl vand
salt og peber

  • Start med at sætte en gryde vand over, og kog pastaen efter anvisningen på pakken.
  • Imens steges baconen sprød i en mindre gryde.
  • Når baconen er sprød og gylden tilsættes blomkålen og halvdelen af vandet. Skrap bunden godt, så stegeskorpen løsner sig, imens blokålen dampes.
  • Efter et par minutter tilsættes porreskiverne. Hvis retten har brug for det, tilsættes mere vand. Smag til med salt og peber.
  • Server pastaen sammen med blomkål-bacon-porre blandingen og vend godt rundt.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s