Hurtig frokost med porre, champignon og æg

Det her var lige, hvad jeg havde brug for til frokost i en weekend. Det var også en god måde at få brugt rester på. Så ren Win win-situation.
Hvis du vil have champignonerne gyldne, skal de på panden først og steges fri for væde og gyldne, inden porrerne kommer på. Jeg ville bare gerne have, at det skulle gå lidt hurtigt, så det ventede jeg ikke på. Og så synes jeg, at det er fantastisk med retter, hvor alt kan laves i en pande.

Frokost-pande med porre, chanpignon og æg:

1 porre, delt på langs og skåret i skiver
1 håndfuld champignon skåret i små tern
1 æg
Salt og peber

  • Porre og champignong steges på en slip-let-pande ved middelvarme til de er bløde.
  • Lav et hul i midten og slå ægget ud der i. Steg til hviden har sat sig og vend så. Steg i ca. et minut mere, så blommen stadig er blød. Krydder med salt og peber.
  • Lav en bund af champignon og porrerne. Læg ægget på toppen. Ved servering brydes blommen og den blander sig med grøntsagerne. Kan serveres med brød til.

Reklamer

One thought on “Hurtig frokost med porre, champignon og æg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s