Bresaola med artiskokpure

Bresola1

Som en lille buffet-ret, er denne her et rigtig godt forslag. Den var en del af min fødselsdagsbrunch, og artiskokpureen kan bruges i mange tapas-agtige sammenhænge. Buffet-retten er ultranem, fordi det hele kan gøre klar i forvejen, og så bare samles når den skal bruges.

Bresaola med artiskokpure:

2 håndfulde spæde salatblade
10 bresaola skiver
4 artiskokhjerter fra dåse
4 soltørrede tomater i olie
2 spsk olie fra de soltørrede tomater
2 spsk pinjekerner
Salt og peber

  • Rist pinjekernerne på en slipletpande uden fedtstof, til de er gyldne. Stil til side og lad køle af.
  • Kom artiskokhjerterne i en mini-hakker eller en blender. En stavblender vil også kunne bruges. Kør indtil artiskokkerne er en groft hakket masse.
  • Tilsæt de soltørrede tomater og 1 spsk af olien. Hvis pureen ikke er cremet nok, tilsættes 1 sps olie mere. Smag til med salt og peber.
  • På et fad dækkes bunden med de vaskede og tørrede salatbladene. Bresaola-skiverne fordele jævnt ud over. Kom artiskokpureen i en frysepose. Klip et hjørne af og lav en lille top på hver skive bresaola. Slut af med at drysse de ristede pinjekerner over.

Bresola2

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s