Bacon Cream Cheese Roll Ups

Baconrollupscollage

Jeg læser en del amerikanske madblogs, og disse Bacon Cream Cheese Roll Ups fandt jeg hos My Life as a Mrs. De er virkelig simple og utrolig lækre. De vil egne sig godt som en lille snack til en tv-aften. Det kunne fx være til Super Bowl, som jo er lige om hjørnet. Hele fænomenet med Super Bowl-partys er ret stort i USA, og i den forbindelse bliver der disket op med diverse små retter, som kan spises foran tv’et. Desværre bliver Super Bowl spillet midt om natten dansk tid, så jeg må nøjes med at nyde forberedelserne. Og det vil jeg så gøre med dem her.

Bacon Cream Cheese Roll Ups. 16 stk.:

8 skiver hvidt toastbrød
8 skiver bacon
75 g friskost naturel fx Philadelphia

  • Skær skorpen af toastbrødet og halver skiverne, så der bliver 16 skiver.
  • Smør hver skive toast med et lag friskost.
  • Del hver skive bacon i to, så der bliver 16 stykker.
  • Tag et stykke bacon og læg et stykke smurt toast på. Friskost-siden skal være modsat baconen.
  • Rul toast og bacon sammen, så baconen er yderst. Fæsten enden med en tandstik.
  • Bag de små ruller ved 190 grader i ca. 25 minutter til baconen er gylden og sprød.
  • Server rullerne lune.

Baconrollupscollage2

Reklamer

2 thoughts on “Bacon Cream Cheese Roll Ups

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s