Cremede ærter med bacon og hvidløg

Cremedeærter

Nogle gange gør tilbehøret hele forskellen i et måltid. De cremede ærter passer godt til en bøf, men ville også gå fint sammen med stegt kylling. Jeg plejer at bruge frosne ærter, de fås i en god kvalitet, og så gør det da verden lidt nemmere.

Cremede ærter med bacon og hvidløg, til 4 per.: 

1 dl fløde
100 g bacon
1 spsk bouillon
1 fed hvidløg
200-300 g ærter
Salt og peber

  • Start med at koge ærterne i et par minutter, de skal stadig have lidt bid.
  • Steg imens baconen sprød og gylden, når den er klar, tilsættes bouillonen og panden koges af.
  • Derefter tilsættes fløden, den skal koges lidt ind, så den bliver lidt tyk.
  • Pres hvidløgsfeddet og smag til med salt og peber.
  • Vend ærterne rundt i flødesovsen og server.
Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s