Loaded Baked Potato Dip – Dip til kartofler

Bakedpotatodip2

Op til Super Bowl så jeg flere opskrifter på Loaded Baked Potato Dip på de amerikanske madblogs. Den så virkelig lækker ud, men det viser sig at dippen slet ikke indeholder nogle kartofler, men egentlig mere er inspireret af, hvad amerikanerne kommer ovenpå deres bagte kartofler. Men prøves, det skulle den da. Jeg tog udgangspunkt i en opskrift fra Browneyed Baker.

Dippen er mest velegnet til at spise til fx riskiks eller tortillachips, eller til rigtige bagte kartofler. Jeg synes ikke, den kan bruges som en egentlig dip til chips, med mindre den røres op med mælk, så den bliver mere flydende.

Loaded Baked Potato Dip:

150 g friskost, naturel
20 g revet stærk cheddar
2 stængler forårsløg i skiver
5 skiver bacon

  • Steg baconen til den er sprød og gylden. Hak den i små fine strimler.
  • Rør friskosten sammen med cheddar, forårsløg og bacon. Det er nemmest, hvis friskosten ikke kommer direkte fra køleskabet.
  • Lad dippen stå i køleskabet og trække i et par timer, eller natten over. Det giver smagene lov til at blande sig.
  • Server gerne dippen ved stuetemperatur, eller rør en lille smule mælk i, hvis konsistensen er for hård.
Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s