Kyllingefrikadeller, saftige og nemme

Kyllingefrikadeller

Kyllingefrikadeller er en god variation til almindelige frikadeller. Og fordi kyllingkødet er så mildt i smagen, er det virkelig nemt og taknemmeligt at tilsætte spændende krydderier. Jeg valgt at lave dem ret neutrale, blot med lidt chilisovs, men der er gode muligheder for at give den gas med krydderier, fx chili, paprika, karry, oregano eller måske en håndfulde friske krydderurter. Det er en god ide at lave en dobbelt-portion, så er der også til fryseren. Så er der dejlig nem aftensmad til en anden god gang.

Kyllingefrikadeller. 4 pers.:

400 g hakket kyllingekød
1 spsk rasp
1 dl mælk
1 alm løg, finthakket
1 fed hvidløg
1 spsk sød chilisauce
1 æg
Salt og peber
Olie til stegning

  • Rør det hakkede kyllingekød godt sammen med alle de andre ingredienser. Sørg for at komme godt med salt og peber i.
  • Form kylligefarsen til ca. 8-10 frikadeller og steg dem i en lille smule olie. De skal ca. have 4-5 minutter på hver side.
Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s