Saftig æggekage med grøntsagsfyld

Æggekageroulade

Endnu en nem opskrift til en hurtig omgang aftensmad. Det er en slags æggekage, som er godt fyldt med grøntsager. Du kan brugen næsten alle former for grøntsager, men hårde grøntsager bør koges først, hvis de skal være bløde. Jeg havde en del rester af grøntsager, og retten er perfekt til at få opbrugt disse. Der er ca. til 4 personer, hvis der serveres godt brød til. Skulle der være rester tilbage, er de rigtig velegnede til at have med på madpakken.

Æggekage med grøntsagsfyld, ca. 4 pers.:

5 æg
2 dl mælk
1 rød peberfrugt i tern
200 g kogt broccoli i små buketter
100 g ærter
Muskatnød
Salt og peber
Rucola, 2-4 håndfulde
Parmaskine

  • Pisk æg og mælk godt sammen.
  • Tilsæt godt med salt, peber og muskatnød.
  • Vend peberfrugt, ærter og broccoli ned i æggemassen.
  • Hæld æggemassen ud i en lille bradepande. Æggekagen skal ikke være for tyk.
  • Bag ved 200 grader i 20-30 minutter. Server æggekagen lun med rucola og parmaskine til.
Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s