Middag på MASH – gæsteindlæg

IMG_7228

En af de restauranter, som jeg altid gerne vender tilbage til, er MASH. Modern American Steakhouse. Navnet er sådan set meget præcist, det handler om bøf – rigtig gode bøffer. Restauranten er efterhånden blevet til en kæde med steder i bl.a. Århus og London, men jeg har nu holdt mig til Bredgade. Her er der både en sektion med hyggelige røde båse og en barsektion med sorte borde og stole tættere ved indgangen. Begge sektioner af restauranten er helt ok, dog giver båsene en lidt mere intim stemning til de spisende. Viben i restauranten er ret international, og betjeningen er professionel.

IMG_7221

Dette besøg var en del af koncertopvarmning til Beyoncé. Det virkede meget passende med et godt US style måltid dagen inden koncerten med en af de største amerikanske sangerinder. Vi sprang forretterne over og gik direkte til bøfferne. Jeg prøvede den uruguayske ribeye, der sendte tankerne tilbage til sidste års ferie i Sydamerika med verdensklassekød, mens Ellen valgte en dansk dry-aged ribeye. Begge slags kød smagte suverænt. Det uruguanske kød var let og klassisk i smagen, mens den danske dry-aged havde en mere mørk, vildtagtig smag. Hertil fik vi generøse portioner af tykke pommes frites med bearnaisesauce og pebersauce. Bearnaisen var lige fyldig nok og kunne næsten skæres i firkanter, men smagen var bestemt helt fin. Pebersaucen var velsmagende, dog uden mange nuancer. Som tilbehør valgte jeg en tomatsalat med tre slags tomater med oliven og løg. Øj, den var god. Ellen fik cremet spinat, som (også denne gang) var lækker.

Der er mange drikkevarer, der egner sig til bøf. Tit bliver det rødvin, gerne argentinsk, men denne gang valgte jeg en drink, nemlig MASHs Signature Margarita, der sad lige i skabet med god balance mellem tequilaen, den friske lime og eukalyptus, og som passede glimrende til både bøf og tilbehør.

IMG_7219

Hvad enten du kommer på MASH for at spise en af deres saftige burgere eller en stor bøf synes jeg, at restauranten holder et kontinuerligt højt niveau, hvor håndværket er i orden. Jeg synes dog alligevel, at det er svært at give det rigtige antal gafler. Der er uden tvivl tale om en, for mig, bedre oplevelse end på andre af byens bedre steakrestauranter, men på den anden side kommer man jo ikke uden om, at det ikke er et synderlig avanceret køkken, og at der på de områder, hvor der kunne være stor kreativitet, eksempelvis ved tilbehøret, er tale om meget trygge og sikre valg. Måske Københavns bedste bøffer, men garnituren, sauce osv., ikke præsterer på samme niveau. Set i forhold til prisen, der vel ligger omkring 350-500 kr. pr. person for bøf og tilbehør, selvfølgeligt afhængigt af vin etc., udløser det fire meget store gafler herfra.

ANMELDELSE_50pxANMELDELSE_50pxANMELDELSE_50pxANMELDELSE_50px

Ps. Nu var det jo Beyoncé-opvarmning, så I får lige et mobilbillede fra den fantastiske koncert!

2013-05-27 21.06.06

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s