Old-school salat med kold kylling og karrydressing

Kyllingsalat11

Sommeren har indbudt til masser af salater og mindre tid i køkkenet. Denne her er en gammel klassiker, som min mor af og til lavede. Den fungerer godt som en frokostret, men kan også sagtens gøre det ud for en hovedret. Server salaten med sprød flutes og dressingen ved siden af. Det smager også fortrinligt at dyppe brødet i dressingen.

Opskriften kan næsten ikke blive nemmere og mere old-school, men af og til behøver det hele jo ikke gå op i pinjekerner, soltørrede tomater og hvad vi ellers har fået puttet i vores salater. Men skulle trangen komme over dig, kunne champignon og bønner også passer godt i salaten.

Old-school salat med kold kylling og karrydressing

Icebergsalat
Ærter
Majs
Kylling, kogt, afkølet og delt i mindre stykker.
2 dl creme fraiché 5 %
2 tsk karry
Salt
Peber

  • Rør cremefraiche sammen med karry og en smule salt og peber. Lad dressingen stå i mindst 30 minutter i køleskabet, og smag den derefter til igen. Karryen er noget tid om at udvikle smag.
  • Skær icebergsalaten i strimler og vend den sammen med majs og ærter. Top med kyllingestykker og server dressingen ved siden af, så folk selv kan forsyne sig.

Kyllingsalat21

Advertisements

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s