Frisk hindbær-mynte drink – gæsteindlæg

IMG_6719

Den varme sommer har indbudt til hjemmelavede sommerdrikke. Denne lette og relativt hurtigt lavede sommerdrik, synes jeg, blev læskende og frisk. Den gav ca. 800 ml lavet på frosne bær. Hvis du ønsker den serveret med alkohol, er det oplagt at blande den med en mousserende vin, eksempelvis cava, asti eller champagne alt efter hvor sød, du ønsker dine drinks. Det kan bl.a. være et godt alternativ til de, der ikke er så vilde med stærk spiritus. 

Hindbærdrik

7 dl vand
300 frosne hindbær
1 lime
3 stængler med mynteblade
3 spsk rørsukker

  • Kog hindbærerne sammen med de 5 dl vand og rørsukkeret. Lad det koge godt igennem, mindst et minut.
  • Når det er afkølet en smule, blendes massen sammen med myntebladene.
  • Si derefter den blendede frugtmasse gennem en fintmasket si, så saften kommer ned i en skål. Pres også limefrugtens saft gennem sien.Tag frugtkødet fra og kassér det.
  • Tilsæt herefter 2 dl koldt vand til hindbærsaften. Juster evt. smagen med lime og sukker efter din smag.
  • Afkøl drikken og server iskold med en skive lime, mynte og isterninger.
  • Hvis du ønsker at bruge hindbærdrikken til at lave en boblende cocktail, tilsættes asti, cava eller champagne ved servering.

hindbærchampus

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s