Halloween marengsspøgelser

Spøgelser21

Har I lagt mærke til, at det er Halloween lige om lidt? Altså om bare et par uger. Egentlig gør jeg ikke noget ud af at fejre Halloween, men da Anna foreslog, at vi skulle lave små marengsspøgelser, så var jeg frisk.

Det er utrolig nemt. Du laver blot den marengs, som du plejer, og sprøjter den ud i små toppe. Når de er bagt/tørrede, sætter du små øjne på med chokolade.

Ud af den portion får du cirka en bageplade fyldt. Pas på at du ikke laver de små spøgelser for høje, så kan de finde på at vælte. Det er aldrig sket før, men det skete altså med nogle af dem, og vi blev enige om, at det nok var fordi, at de var for høje.

Spøgelser1

Marengsspøgelser, 30-50 stk.:

3 æggehvider
1,75 dl sukker
20-50 g mørk chokolade

  • Æggehviderne piskes stive, og sukkeret piskes langsomt med. Pisk indtil marengsen er sej og kan danne toppe. Den skal blive skinnende i overfladen.
  • Kom marengsen i en frysepose forsynet med en glat tyl eller i en sprøjtepose uden.
  • Sprøjt toppe ud på en bagplade beklædt med bagepapir. Du bestemmer selv størrelsen, men pas på at det ikke bliver så høje at de vælter.
  • Bag toppene ved 100 grader i 1 time.
  • Smelt chokoladen i mikrobølgeovnen og kom den i en lille cornette (mini sprøjte/krammerhus) eller frysepose. Sprøjt små øje på spøgelserne og lad dem tørre.

Spøgelser41

Reklamer

2 thoughts on “Halloween marengsspøgelser

    • Og måske lidt uhyggelige? Men heldigvis kunne vi spise dem, hvis de blev for uhyggelige!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s