Madpakke inspiration

MadpakkeCollage3

Nogle gange er madpakker bare noget, der skal overstås. Noget der helst skal gå hurtigt, men samtidig holde dig mæt i mange timer. Lige efter sommerferien er de fleste der dagligt pakker madpakker fyldt med inspiration, men her et par måneder efter i det kolde efterår, kan det knibe lidt med inspirationen. Derfor tænkte jeg, at det var på tide med lidt inspiration. Den øverste collage er tre sandwich, og de to sidste collager er fra mine tidligere opskrifter, som også vil kunne bruges til madpakker.

De tre øverste sandwich er fra venstre mod højre: 1.: avocado, kyllingepålæg og salat. 2.: avocado, hårdkogt æg i skiver og rucola. 3.: Frisk mozzarella i skiver, tomat i skiver, basilikum.
Hvis du tit laver sandwich, så prøv at finde forskellige slags grovbrød eller boller, det giver en dejlig variation. Jeg kan godt lide at bruge avocado som “smørrelse”, men en god mayonnaise eller en anden dressing kan også bruges. Det hjælper med at holde sandwichen saftig.

MadpakkeCollage1

1.: Pastasalat med asparges, soltørrede tomater og artiskok  2.: Æggesalat med karry 3.: Pølsehorn 4.: Cremet blomkål og spelt-salat.

MadpakkeCollage2

1.: Tomatsalat med revet blomkål, persille og pinjekerner 2.: Den bedste hønsesalat 3.: Varmrøget laks på grøn bund 4.: Saftig æggekage med grøntsagsfyld.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s