Lakserillette med varmrøget laks og dild

Lakserillette21

Det er tid til julefrokoster, og har faktisk været det i måneds tid. Både den slags, hvor maden kommer i anden række i forhold til de lidt mere våde varer, men også tid til de hyggelig julefrokoster med familie og venner, hvor man samles og har god tid omkring bordet til at nyde den dejlige julemad. Hvis du i år har lyst til noget andet end den traditionelle gravede laks, så kunne lakserillette være et dejligt alternativ. Opskriften kan naturligvis laves på alle tidspunkter af året.

Lakserillette 2 pers.:

1 varmrøget laksefilet, evt. med peber
1 tsk. god mayonnaise, evt hjemmelavet
1-2 spsk fraiche 5%
1 spsk finthakket dild
Citronsaft
Salt og peber

  • Del laksekødet i mindre stykker. Pil skindet, eventuelle mørke områder og ben fra.
  • Rør dressingen sammen af cremefraiche, mayonnaise og finthakket dild.
  • Smag dressingen til med salt og peber, samt citronsaft.
  • Rør dressingen sammen med laksekødet.
  • Server lakserilletten sammen med groft brød

Lakserillette31

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s