CPH Dining Week: Brdr. Price

PriceCollage

Endnu en dag, endnu en frokost i Dining Week. Denne gang havde vi prioteret at finde en restaurant i en lidt anden genre og centralt beliggende i indre by, så frokosten kunne kombineres med lidt shopping. Derfor stod Brdr. Price for tur. Igen. For Anna og jeg har jo været på besøg der en enkelt gang før, hvor vi egentlig gik noget skuffede derfra. Mest over at det høje prisniveau ikke helt hang sammen med maden. Men nu er der gået et års tid, og deres menu under Dining Week fortjente en chance til. For vi kan så godt lide brødrene og deres TV-programmer!

Da vi dukkede op kl. 12, var der en god kø af mennesker, der stod og ventede på at blive lukket ind. Det gav en lidt rodet start at skulle have alle på plads på en gang, men både gæster og tjenere virkede oplagte, så det gik okay med hiv og sving. Vi fik plads i spisestuen som sidst, og det er bestemt et godt lokale at spise i, selv om bordene er placeret lidt tæt.

Restauranten tilbød en varieret juicemenu til 95 kr. pr. mand, så det besluttede vi os for at prøve. Det skal de have ros for at tilbyde. Det er alt for sjældent, at der er mulighed for at få andet end sodavand eller de traditionelle juicer, altså æble- eller appelsinjuice i stride strømme fra køleskabskartoner.

Price1

Forretten var færdiganrettet, allerede inden gæsterne ankom, og derfor blev der også hurtigt serveret ved bordene. Retten lød lovende; Paté de Campagne, en fransk landpaté serveret med grøn salat, vinaigrette og surdejsbrød. Men den var lidt skuffende. Skiven af paté var ikke ligefrem generøs og tilmed underkrydret, men der var lidt syltede rødløg og cornichoner til, som hjalp smagene lidt på vej, ligesom den grønne salat også var god at have med på tallerkenen. Surdejsbrødet var ristet meget hårdt, det kunne nærmest knække en tand, men smagte fint. Til forretten fik vi en ginger ale juice/sodavand, som var meget frisk og passede rigtig fint til pateen.

Price2

Til hovedret var der pulled pork (med North Carolina vinagrette) burger og coleslaw deri. Pulled pork er en af de sidste par års mest hypede retter. Og da det i stor grad var brødrene, der var med at understøtte rettens gennembrud, virker det meget passende, at det trevlede svinekød var stjernen i deres Dining Week menu. Kødet var godt saftigt, men desværre kunne det godt have trukket nogle flere krydderier. Coleslaw’en var mild, men burde nok være blevet akkompagneret af noget grønt på tallerkenen for at variere det lidt og også mætte øjnene. Portionen var sådan set rigelig, men det samlet set var det lige enkelt nok. Jeg savnede lidt flere smagskombinationer eller krydderier, og evt. mulighed for at tilkøbe lidt  pommes frites. Vi ved jo, at de kan lave dem så godt! Til burgeren fik vi en tranebærdrik med hvad jeg gætter på var en bund af ufiltreret æblejuice.

Price3

Som afslutning på frokosten var der mormors æbledessert. Det var en gammeldags slags æblekage, hvor makroner var overhældt med en dejlig sherry. Æblekompotten med en smule vanilje var lavet med tydelige, små æbletern, der stadig havde bid. Det var rigtig dejligt, især når makronerne var helt uden bid. Oven på var der flødeskum, så retten var helt klassisk. Det var en udemærket dessert, og som der var mere end rigeligt af, men hvor jeg igen gerne ville have haft skruet op for smagsnuancerne, så bl.a. vaniljen var blevet mere tydelig. Til den fyldige dessert fik vi serveret en hyldeblomstdrik, der havde en god syrlighed til dessertens sødme. Herligt.

Som sidst vi gæstede restauranten, var vores besøg nogenlunde, men det levede dog ikke op til vores forventninger. Derfor ender jeg igen på tre ellevildgafler ud af seks mulige. Selv om maden jo har været i et meget rimeligt prisleje pga. Dining Week konceptet, savnede jeg bare mere smag og lidt flere nuancer. Det er ærgerligt, for nok en gang ville jeg gerne have syntes bedre om Brdr. Prices restaurant.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s