Forårsfrisk hønsesalat – sprød og let

Hønsesalat11

Nu føles det som forår. Endelig er himlen blå, og magnolietræet blomstrer i haven. Så jeg fik lyst til at lave en lettere og forårsfrisk version af min ynglings hønsesalat. Lettere fordi den indeholder lidt færre kalorier, blandt andet pga fordi der ikke er bacon i og mindre mayonnaise. Selvom der ikke er bacon i hønsesalaten, er den stadig sprød pga. den finthakkede bladselleri. Bladsellerien giver sammen med karsen den forårsagtige smag. Hønsesalaten kunne passende stå på påskebordet.

Sprød og let hønsesalat:

2 kogte kyllingebryster eller en rest fra dagen i forvejen.
2 spsk. cremefraiche 9%
1 spsk. mayonnaise
1 finthakket tomat
1 stilk bladselleri, finthakket
1 spsk. karse
Salt og peber

  • Rør cremefraiche og mayonnaise sammen, og smag til med salt, peber og karse.
  • Tilsæt de finthakkede tomater og bladselleri.
  • Skær kyllingen i mindre tern og vend dem sammen med dressingen.
  • Server toppet med karse.

Hønsesalat22

Reklamer

One thought on “Forårsfrisk hønsesalat – sprød og let

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s