Cremet pasta med squash, porre og champignon

Pasta,squash,champignon1

Hvis du en dag skulle have lyst til at være vegetar, bare for en dag, så kan denne her cremede pastaret virkelig anbefales. Jeg savnede bestemt ikke kød. Især fordi champignon giver en god fylde til retten, sammen med dybe, næsten jordagtige smagsnuancer.

Opskriften er nem at gå til, og du kan selv variere i mængderne efter hvor meget eller lidt, din familie spiser af hhv. pasta og grøntsager. Grøntsagsbouillonen laves nemmest ved at opløse ½ bouillonterning i 1 dl varmt vand.

Cremet pasta med squash, porre og champignon. 2-3 pers.:

200-300 g pasta, tørret.
1 spsk. smør
200 g champignon i kvarte
2 porrer i skiver
1 squash i tern
1 fed hvidløg
1 dl madlavningsfløde
1 dl grøntsags bouillon
Salt og peber

  • Kog pastaen efter anvisningen på pakken.
  • I en anden gryde steges champignon i lidt smør, og hvidløget presses og tilsættes når champignonerne er gyldne.
  • Når der er 5 minutter tilbage af pastaens kogetid, tilsættes squash og porre til champignonerne, og de steges i et par minutter.
  • Tilsæt madlavningsfløde og grøntsags bouillon til grønsagsblandingen. Kog saucen ind. Smag til med salt og peber.
  • Når pastaen er færdigkogt vendes den sammen med grøntsags saucen og det hele serveres varmt.

Pasta,squash,champignon21

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s