Smørrebrød på Lumskebugten

LumskCollage

I det dejlige og lidt regnfulde Københavnske forår var Anna og jeg en tur på Lumskebugten for at spise smørrebrød. Erwin Lauterbach, som står bag Lumskebugten, deltager lige nu i Madklubben på TV2. På tv fremgår det tydeligt, at Erwin Lauterbach sætter stor pris grøntsager og ønsker at få det bedste ud af råvarerne. Og at kokken har en forkærlighed for grøntsager, kan ses allerede på borddækningen, som bestod af forskellige af sæsonens grønsager.

Lumskebugten var på en helt almindelig hverdag, fyldt med forretningsmænd og -kvinder, der skulle spise frokost, men det skal ikke afholde dig fra at besøge Lumskebugten, selv hvis du ikke er i “forretningstøjet”. Stemningen er dejlig afslappet og uhøjtidelig.

Anna og jeg valgte hver 2 stykker smørrebrød, og det passede fint. Smørrebrødskortet skifter vist lidt i forhold til sæsonen, så tjek deres hjemmeside, hvis du vil være forberedt.

lumsk31

Mit første stykke smørrebrød var røgede nye kartofler og hønsesalat. Det lød bare alt for fristende. Og viste sig også at være et godt valg. Men jeg ville gerne have haft lidt grønt til, da smagen blev lidt flad, og savnede et pift af friskt grønt.

lumsk41

Annas første stykke smørrebrød var en klassisk kartoffelmad med nye kartofler, som var dejlig frisk og spot on. Masser af nye dejlig kartofler, bacon, sprøde rødløg, purløg og radisser.

lumsk51

Mit næste stykke smørrebrød var roastbeef med fritterede løg, peberrod og karse. En dejlig klassisk kombination.

lumsk61

Annas sidste stykke var hønsesalt med hvidt brød. Hønsesalaten blev serveret med fritterede løg, bacon og estragon. Vi blev enige om, at det muligvis var den samme hønsesalat, som gik igen fra den første servering med de røgede kartofler. Selvom det var en solid og god hønsesalat, var der ikke noget ekstra ophidsende over den.

Samlet set var det fine smørrebrødsanretninger. Der var ikke mange nyskabelser, men derimod klassiske anretninger, som leverede hvad de lovede. Det ville have været dejligt at se lidt flere “opdateringer”, især hvad angik brødet. Men hvis man ønsker moderne fortolkninger af smørrebrødsgenren, så er der andre steder i København. Lumskebugten serverer klassisk smørrebrød, der næsten sender tankerne i retningen af retro- og mormormad.

ANMELDELSE_50pxANMELDELSE_50pxANMELDELSE_50pxANMELDELSE_50px

Reklamer

2 thoughts on “Smørrebrød på Lumskebugten

    • Vi betalte ca. 250 kr pr. mand. Ink. Drikkevarer. Prisen afhænger af hvor mange og hvilke stykker du bestiller. Men jeg synes priserne var rimelige.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s