Hasselback kartofler

Hasselb11

Hasselback kartofler er et rigtig godt alternativ til bagte eller kogte kartofler, og de er ret nemme at tilberede. Så det er da på tide, at de finder vej til bloggen. Jeg lavede hasselback kartofler som tilbehør til en roastbeef sammen med tomat og blomkålssalaten her. Kartoflerne passer godt til oksekød, men jeg synes, de kan bruges til de fleste slags stegt kød. Og så passer de også godt sammen med sovs! Kartoflerne får en fin sprød overflade og bliver dejligt bløde i midten.
Hvor mange kartofler, du skal bruge, afhænger af, hvor store de er, og hvor sulte I er. Men 2 mellemstore kartofler pr. person plejer at være passende.

Hasselback kartofler: 3-4 pers

8 mellemstore kartofler
1 spsk smør, smeltet
Salt
evt. peber

  • Skræl kartoflerne og skær tynde snit ned i hver kartoffel, men skær ikke helt igennem.
  • Pensel hver kartoffel grundigt med smør.
  • Krydr med salt og evt. peber.
  • Bag kartoflerne i ca. 1 time ved 200 grader.

HasselbCollage

Advertisements

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s