Sensommer pasta med squash og champignon

Pasta,squash,champignon1

Det er dejligt at have nemme og hurtige pastaopskrifter i baghånden når hverdagene bliver travle. Denne her opskrift stammer fra da vejret blev koldere, og der dukkede nye typer grøntsager op i butikkerne. Så det her er endnu en cremet pastaopskrift, hvor sensommerens grøntsager bliver brugt. Retten er kødfri, men på grund af champignonerne, så savnede jeg ikke kødet. Skulle du savne kød, ville stegte kyllingestykker passe godt til.

Sensommerpasta med squash og champignon. 2 pers.:

200 g tørret pasta
1/2 squash i mindre tern
1 porre i mindre stykker
200 g champignon i kvarte
1 fed hvidløg, finthakket eller presset
1 dl madlavningsfløde
evt. 1/2 grøntsagsbouillon-terning
Salt
Peber

  • Kog pastaen efter anvisningen på pakken
  • Steg champignonerne til de har smidt deres væske og er blevet gyldne.
  • Tilsæt porre, squash og hvidløg og steg i ca. 2 minutter. Squashen skal stadig have bid.
  • Tilsæt fløden og suppler med bouillonterning og evt. vand, hvis grøntsagerne mangler væske. Kog i et par minutter.
  • Smag til med salt og peber
  • Dræn vandet fra pastaen og vend den rundt i grøntsags sovsen.

Pasta,squash,champignon21

Advertisements

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s