Salat med granatæble og avocado

Granat11

Er granatæblekerner ikke bare kønne? De ligner næsten små juveler. Og så gør de lige en grøn salat, en smule smukkere at se på. Derudover smager de også godt og indeholder sunde vitaminer. Så de er da oplagte at komme i en dejlig salat.

Granatæblekernerne indeholder en sød og lidt syrlig saft, som sammen med den cremede avocado fungerer som en slags dressing. Skulle du have lyst til lidt ekstra smagsnuancer, kan du dryppe med lidt balsamicoeddike. Jeg synes dog ikke det var nødvendigt.
Mængderne i opskriften er taget lidt på slump. Hvis du er vild med avocado, eller en anden ingrediens, så tilsæt endelig ekstra. Salaten er bedst frisklavet, men den tager heldigvis ikke lang tid at lave.

Salat med granatæble og avocado:

½ granatæble
½-1 dl græskarkerner
4 store håndfulde rucola
2 store avocadoer
Salt

  • Start med at riste græskarkernerne på en tør pande med slip-let belægning. Det går hurtigt, så hold øje med kernerne.
  • Når græskarkernerne er ristede drysses de let med salt, imens de stadig er lune. Lad dem derefter køle af.
  • Pil granatæblekerne ud, og fjern de hvide hinder.
  • Skær avokadoen i tern.
  • Anret salaten ved at samle rucola og avocado. Drys græskarkerner og granatæblekerner over.

 

Granat21

Advertisements

2 thoughts on “Salat med granatæble og avocado

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s