Broccolisalat med bacon og solsikkekerner

Broccolisalat21 Jeg er sikker på at rigtig mange af jer allerede kender denne her salat. Den stor-hittede for efterhånden en del år siden. Men den er stadig et hit og et dejligt tilbehør til kød, eller f.eks. en tærte. Dressingen skal smages til, så den både har sødmen og bitterheden, ingen af delene må overdøve hinanden. Så prøv dig lidt frem. Jeg har ikke overdænget salaten med store mængder dressing, men hvis du synes portionen er for lille, så lav gerne dobbelt. Salaten kan tilberedes på forhånd og skal blot ud af køleskabet 5-10 minutter inden servering.

Broccolisalat med bacon og solsikkekerner:

1 broccoli
1 lille rødløg i fine tern
200 g bacon i tern
½-1 dl solsikkekerner
3 spsk. ægte mayonnaise, evt. hjemmelavet, eller miracle wip
1 spsk. balsamicoeddike
2 tsk. sukker

  • Steg bacon sprød og lad den køle af på et stykke køkkenrulle.
  • Rør dressingen sammen og lad den stå og trække et par minutter. Sukkeret skal være helt opløst.
  • Del broccolihovedet i mindre buketter og skyl dem grundigt.
  • I en stor skål blandes alle ingredienserne sammen og dressingen kommes over.
  • Stil salaten på køl indtil servering.

Broccolisalat11

Advertisements

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s