Mazarinkage med chokolade er en helt simpel kage, fyldt med velsmag og uden for mange dikkedarer. Kagen er nem at bage, holder sig fint i et par dage og er god til kaffe-gæster. Opskriften har jeg fundet et eller andet sted på nettet, men jeg husker desværre ikke hvor.
Jeg bagte kagen i springform på ca. 22 cm. Og jeg brugte chokoladeknapper fra callebaut 66% kakaoindhold. Man kan pynte kagen med et tyndt lag chokolade på toppen, hvis det skal være lidt ekstra fint.
Mazarinkage med chokolade:
200 g marcipan
200 g sukker (rørsukker)
200 g blødt smør
4 æg
120 g hvedemel
150 g mørk chokolade.
- Riv marcipanen og pisk den sammen med sukkeret.
- Tilsæt det bløde smør i små tern og pisk videre til massen er ensartet.
- Pisk et æg i af gangen i dejen, så dejen ikke skiller.
- Vend mel og chokoladestykker i dejen.
- Kom dejen i em smurt springform.
- Bag kagen ved 190 grader i ca. 35 min.
- Lad kagen køle lidt af, inden den vendes ud og få lov at køle helt af.