Mazarinkage med chokolade

chokomazarin31

Mazarinkage med chokolade er en helt simpel kage, fyldt med velsmag og uden for mange dikkedarer. Kagen er nem at bage, holder sig fint i et par dage og er god til kaffe-gæster. Opskriften har jeg fundet et eller andet sted på nettet, men jeg husker desværre ikke hvor.

Jeg bagte kagen i springform på ca. 22 cm. Og jeg brugte chokoladeknapper fra callebaut 66% kakaoindhold. Man kan pynte kagen med et tyndt lag chokolade på toppen, hvis det skal være lidt ekstra fint.

chokomazarin11

Mazarinkage med chokolade:

200 g marcipan
200 g sukker (rørsukker)
200 g blødt smør
4 æg
120 g hvedemel
150 g mørk chokolade.

  • Riv marcipanen og pisk den sammen med sukkeret.
  • Tilsæt det bløde smør i små tern og pisk videre til massen er ensartet.
  • Pisk et æg i af gangen i dejen, så dejen ikke skiller.
  • Vend mel og chokoladestykker i dejen.
  • Kom dejen i em smurt springform.
  • Bag kagen ved 190 grader i ca. 35 min.
  • Lad kagen køle lidt af, inden den vendes ud og få lov at køle helt af.

chokomazarin21

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s