Om bloggen

Velkommen til Ellevild Madblog. Bloggen er min samling af opskrifter og et indblik i, hvad der foregår i mit køkken og i min madverden. Jeg håber, du finder noget, der inspirerer dig, enten til bare at kigge med, eller måske til selv at afprøve en opskrift.

De fleste opskrifter, du finder på bloggen, vil være simple og ligetil. Maden behøver ikke være avanceret for at smage godt.

Af og til kigger min faste gæsteblogger forbi. Bag denne fine titel gemmer min søster Anna sig. Hun deler min glæde for at prøve nye opskrifter og ikke mindst for at tage gode billeder. Og så er hun en stor del af grunden til at Ellevild madblog overhovedet eksisterer. Vi taler næsten dagligt om mad og inspirerer hinanden.

En anden person bag Ellevild Madblog er Ulrik. Han lagde mærke til min madglæde og skubbede blidt på, indtil jeg var klar til at oprette en blog. Han er også idémanden bag navnet Ellevild og har hjulpet mig med alt det tekniske. Tak for det.

Jeg vil prøve at opdatere bloggen jævnligt og forhåbentlig med mange forskellig typer opskrifter. Hvis du ser noget, du godt kan lide, er du meget velkommen til at skrive en kommentar.

7 tanker om “Om bloggen

 1. Det ser rigtig dejligt ud med billeder og opskrifter. Især kunne jeg tænke mig engang at smage din squash tærte. Kh Søren SN

  • Tak Søren.
   Det kan være at du selv en dag kaster dig over opskriften.
   Tærten er rigtig god hvis du har mange squash fra haven, som du ikke lige ved hvad du skal bruge til.
   KH Ellen

  • Tak. Det er dejligt at du vil følge lidt med. Hvis du skulle have lyst, kan du tilmelde dig pr. mail, facebook eller bloglovin. Så går du aldrig glip af et nyt indlæg ;-)

  • Tak! Det lyder dejligt Ulrika. Det er så rart når jeg ved, at der faktisk er folk der synes det er spændende at læse med. :-)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s